FÄRDIG GRÄSMATTA

FÄRDIG GRÄSMATTA

Färdig gräsmatta eller grästorv som det också kallas är ett enkelt sätt att snabbt få en vacker, grönskande gräsmatta. Färdig gräsmatta kallas även rullgräs eller rullgräsmatta eftersom den levereras på rullar.

Kvalitén på den färdiga gräsmattan beror av bland annat gräsfröblandningen, jordmån, och tillväxttid. Från slutet av april till långt in på hösten levererar vi högkvalitativa gräsmattor från Sveriges bästa odlare. Vi har mer än 30 års erfarenhet av gräsmattor så vi vet vad vi pratar om.

Vi levererar våra gräsmattor över nästan hela Sverige, men om du hellre vill hämta själv kan du hämta din beställning i vår butik i Västberga i södra Stockholm.

Observera: Eftersom gräs är en färskvara så lagerför vi inte gräs för direktköp i butiken. I vår butik kan du därför endast hämta upp tidigare beställda gräsmattor. Tänk också på att leveranstiderna kan variera under säsongen. Vi lämnar däremot alltid ett tydligt leveransbesked i samband med att du beställer.

Vår färdiga standardgräsmatta på rulle kallar vi Extra Green!

Välkommen med din beställning!

FÄRDIG GRÄSMATTA EXTRA GREEN

Extra Green, är en gräsmatta av högsta kvalitet. Den är tätare, vackrare och mer lättskött tack vare en bättre gräsfröblandning och längre växtsäsong. Fröblandningen består av:

40% rödsvingel
60% ängsgröe

REFERENSER